Subcategorieën

 • Bevers

  BeversBevers zijn meisjes en jongens tussen de 5 – 7 jaar. Ze bevinden zich tijdens de draaimiddag in het fantasiedorp HOTSJIETONIA, waar veel grappige personen spannende avonturen beleven.

  We nemen de Bevers mee in deze verhalen waar Stuiter centraal staat. Stuiter maakt onder andere met zus en broer Sterre en Steven Stroom (die in een boot wonen) en de milieubewuste Rozemarijn met haar slimme maar soms vergeetachtige man Professor Plof en Noa maar ook moeder en dochter Keet en Fleur Kleur, en het echtpaar Rebbel en Bas Bos allerlei avontuurlijke dingen mee.

  De bevers draaien op vrijdagmiddag van 15:30 tot 16:45.

 • Welpen

  Welpen

  De Welpen zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar, zij spelen in de wereld van Junglebook. Iedere maandagavond is er een opkomst van 19.00 tot 20.15 uur.

  Daarnaast is er ieder jaar een kamp, met het Hemelvaartsweekend gaan de Welpen op pad.

 • Edison Scouts

   

   

  Ben jij een jongen of een meisje van 11 t/m 14 jaar?

  De Edison Scouts draaien elke maandagavond van 19.00 tot 20.45.

 • Rowans

  De rowans is een groep voor jongens en meiden van 15 tot 18 jaar.
  Hier breiden ze hun vaardigheden die ze bij de scouts hebben geleerd uit. Dit doen ze zelfstandig Het programma van de Stam en Rowans bestaat op het moment uit het organiseren van het jaarlijkse feest bij de scouting. Hierbij worden andere scoutinggroepen uitgenodigd Ook houden we ons druk bezig met activiteiten verzinnen voor o.a. het openingsweekend en de JOTA.

 • Stam

  Bij de stam organiseren we feesten, weekenden en kampen en komen op vrijdag samen. Bij de stam kom je vanaf 18 jarige leeftijd en kan je vanzelf doorgroeien tot leiding.

  De leden van de stam kom je tegen op alle activiteiten waar Scouting aanwezig is. Dit kan zijn het assisteren bij regionale evenementen van de speltakken (Jungledag, DSW), maar ook in het dorp bij bijvoorbeeld het timmerdorp.

  Het evenement van het jaar voor de stam is het jaarlijkse JOTA/JOTI weekend, waar de stamleden zorgen voor de jotamast, maar ook voor de deelname aan de jotacross.